''Ορθοπεδική Ιατρική Φροντίδα'' ''Αναπηρικά - Ιατρικά - Ορθοπεδικά'' ''Φωκίωνος Νέγρη 65 11361 Αθήνα''

Όροι Χρήσης

Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε τους παρακάτω γενικούς όρους και προϋποθέσεις. Παρακαλούμε σημειώστε η περιήγηση και η περαιτέρω χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου www.orthomedic.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή και συναίνεση σας με αυτούς.
Τα προϊόντα που περιέχονται στον ιστότοπο μας είναι ενδεικτικά! Υπάρχει επιπλέον πληθώρα προϊόντων που μπορούμε να σας προμηθεύσουμε. Το αντικείμενο της ανθρώπινης υγείας είναι πολύ ευρύ και τα προϊόντα είναι αμέτρητα. Ρωτήστε μας για εναλλακτικά προϊόντα και διαθεσιμότητα.
Αν δεν μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνετε, ζητήστε μας να σας το βρούμε εμείς! Ως επιχείρηση με βαθιά γνώση,μεγάλη εμπειρία και ιστορία έχουμε αυτή τη δυνατότητα.
Ενδέχεται να υπάρξουν κατά περιόδους διαφορές σε χρώματα, σχήματα, εταιρία εισαγωγής κλπ, αλλά πάντα κρατάμε το επίπεδο ποιότητας και χρηστικότητας όταν παραμένει η ίδια τιμή και κωδικός.
Αν βρήκατε ένα προϊόν σε καλύτερη τιμή αλλού, ρωτήστε μας αν μπορούμε να σας το προσφέρουμε κι εμείς στην ίδια και χαμηλότερη τιμή (υποδεικνύοντας βέβαια από πού το βρήκατε και την αναλυτική περιγραφή του προϊόντος).


Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του διαδικτυακού τόπου www.orthomedic.gr δεν εγγυάται όμως ότι οι λειτουργίες του διαδικτυακού τόπου ή των servers θα είναι αδιάκοπες ή χωρίς κανενός είδους σφάλμα, απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα παρόμοια στοιχεία. Επίσης δεν φέρει ευθύνη για τυχόν τεχνικά προβλήματα που τυχόν παρουσιασθούν στους χρήστες στην πρόσβαση του παρόντος δικτυακού τόπου και κατά την διάρκεια περιήγησης που έχουν σχέση με την συμβατότητα λειτουργίας της δικής τους υποδομής.
Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει παραπομπές (links) σε δικτυακούς τόπους τρίτων οι οποίοι δεν ελέγχονται από την ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ και δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών καθώς και για οποιαδήποτε ζημία προκύψει από τη χρήση τους, καθώς ο επισκέπτης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.


ΟΡΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ:

Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.orthomedic.gr σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.
Αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους, μέσα από την ιστοσελίδα του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει παραγγελίες τις οποίες έχετε ήδη κάνει.Προσοχή: Όταν αποστέλλετε μια παραγγελία μέσω του eshop μας, αυτομάτως αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε σε πληρωμή του ποσού αυτού. Δηλαδή, Η ΑΓΟΡΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.To www.orthomedic.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Τέλος, τo eshop.orthomedic.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά δύναται να ενημερώσει τους τελικούς καταναλωτές περί της μη διαθεσιμότητας τους.


ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΠΡΟΙΟΝΤΑ:

Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα προϊόντα που διαθέτει με την προβολή φωτογραφιών και πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα www.orthomedic.gr.Ωστόσο, ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει σφάλματα τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ δεν φέρει ευθύνη για δήλωση αναληθών ή ανακριβών στοιχείων που αφορούν τα εμπορεύματα προμηθευτών της. Η σχετική ευθύνη περιγραφής των εμπορευμάτων βαρύνει αποκλειστικά τους επί μέρους προμηθευτές της.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση προς τους χρήστες-μέλη της ιστοσελίδας www.orthomedic.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης για άλλον σκοπό εκτός της προσωπικής τους ενημέρωσης.
Πολιτική τιμών.Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ΦΠΑ), συνιστώνται από το www.orthomedic.gr και είναι ανταγωνιστικές των τιμών ομοειδών προϊόντων της σχετικής αγοράς εντός της Ελληνικής Επικράτειας.


ΕΓΓΥΗΣΗ:

Σε όλα τα διαρκή εμπορεύματα προσφέρεται η εγγύηση του κατασκευαστή. Εάν, πριν πραγματοποιήσετε μία αγορά, έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το προϊόν ή τον χρόνο της προσφερόμενης εγγύησης μπορείτε να απευθυνθείτε στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του www.orthomedic.gr (τηλ.211-4053068 ή 6937253209).

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων.
Η ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Το www.orthomedic.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς, διαφημιστικούς και φορολογικούς. o επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του.
Επισκέπτες / χρήστες του www.orthomedic.gr που είναι ανήλικοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου μόνο με τη συγκατάθεση των γονέων ή των κηδεμόνων τους και δεν έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σε περίπτωση υποβολής στοιχείων από ανήλικους το www.orthomedic.gr θα διαγράφει το δυνατόν συντομότερο τις σχετικές πληροφορίες.Το www.orthomedic.gr δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας του να επικοινωνεί με τους χρήστες στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή δια του τηλεφώνου για λόγους προώθησης νέων προϊόντων και υπηρεσιών ή ενημέρωσης περί προσφορών. Παράλληλα δίνεται ανά πάσα στιγμή στους χρήστες η δυνατότητα διακοπής της λήψης τέτοιων μηνυμάτων.


IP ADDRESSES:

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet, και στη συνέχεια, στο www.orthomedic.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:

Το www.orthomedic.gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από τον Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλεται προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Ευθύνες για τους χρήστες του
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.orthomedic.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ για δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιοδήποτε περιεχόμενο, βλαβερό, ενοχλητικό, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο, χυδαίο που αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο και δεν
δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας).Ακόμα να μην παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, Ούτε ηθελημένα ή αθέλητα μπορεί να παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής. Ούτε δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες κάνοντας χρήση την παρούσα ιστοσελίδα.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε:

1. ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Για όλες τις αγορές ανεξαρτήτως ποσού, μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή μετρητοίς κατά την παράδοση της παραγγελίας σας.

2.ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:


  • στην τράπεζα ALPHA:

ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ALPHA: 110-002101-480004

IBAN ALPHA: GR57 0140 1100 1100 0210 1480 004


  • στην τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ:

ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ: 060/612900-59

ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ: GR4001100600000006061290059


  • στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΛΟΓ/ΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5041-006259-126

IBAN ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR65 0172 0410 0050 4100 6259 1263.


  • στην τράπεζα EUROBANK:

ΛΟΓ/ΣΜΟΣ EUROBANK: 0026.0438.19.0200271419

IBAN EUROBANK: GR6202604380000190200271419

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας στο φυσικό μας κατάστημα και είτε το παραλαμβάνετε επί τόπου, είτε κανονίζουμε παράδοση κατ' οίκον.


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής
• Τα προϊόντα μας παραδίδονται στο χώρο σας από το προσωπικό μας και τοποθετούνται.
• Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 40€.

• Για παραγγελίες κάτω των 40€ υπάρχει ελάχιστη χρέωση αποστολής στα 3€.


Για τα υπερμεγέθη προϊόντα (αναπηρικά αμαξίδια ,νοσοκομειακά κρεβάτια κ.α).

Εντός Αττικής η παράδοση και η τοποθέτηση γίνεται από την εταιρεία μας ΔΩΡΕΑΝ.

Εκτός Λεκανοπεδίου Αττικής(Υπόλοιπη Ελλάδα).

•Η παράδοση γίνεται με courier της επιλογής σας.

•Η παράδοση για τα υπερμεγέθη προϊόντα γίνεται με μεταφορική μετά από συνεννόηση μαζί σας.


ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

Για τα διαθέσιμα προϊόντα οι γενικοί χρόνοι παράδοσης είναι:

Εντός Λεκανοπεδίου 0-2 εργάσιμες ημέρες.

Εκτός Λεκανοπεδίου και ηπειρωτική Ελλάδα 1 - 5 εργάσιμες ημέρες.

Νησιωτική Ελλάδα 1 - 7 εργάσιμες ημέρες.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ:

Επιστρέφετε το προϊόν ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ οτι είναι στην αρχική του συσκευασία και δεν εχει χρησιμοποιηθεί!Η επιστροφή μπορεί να γίνει ΕΝΤΟΣ δέκα (10) ημερών από την ημέρα αγοράς.

Η επιστροφή γίνεται στο χώρο μας ΕΆΝ επιλέξετε αντικατάσταση προϊόντος.

Για τα ενοικιαζόμενα είδη δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αφού η μίσθωση είναι από 1 έως 30 ημέρες το ίδιο κόστος.

Για τη επιστροφή παραγγελίας αγοράς ειδών γίνεται παρακράτηση του 15% του ποσού λόγω δωρεάν παράδοσης και στησίματος στο χώρο σας.